Jump to content

Catter98

Inactive
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Catter98

  1. 4 minutes ago, Alex said:

    Vítej zpět @Catter98!

     

    Jmenuji se Alex_J32, jsem generálním ředitelem Philadelphia Reapers. S Philadelphií byste zapadli do naší  3. linie . V současné době jsou Reapers třetí ve své divizi a vypadají jako kandidáti na tmavé koně, kteří by na konci sezóny přivezli domů šampionát. Pokud neustále budujete své TPE interakcí v rámci komunity a přispíváním do úkolů generování TPE, budete moci hrát více minut a možná se posunout v žebříčku hloubky!

    Tady ve Philadelphii jsme hrdí na hráče, které vyvíjíme. Moje AGM @Masu Chan a tvrdě pracuji na tom, abych zajistil, že každý člen týmu si svůj čas na Reapers užil a vybudoval odkaz pro zahájení své kariéry. Mnoho velikánů VHL začalo přímo zde ve Philadelphii a rádi bychom přidali vaše jméno na seznam. Máme také skvělou šatnu plnou skvělých hráčů, kteří by vás rádi poznali!

    Pokud máte zájem stát se Reaperem , stačí citovat tento příspěvek a odpovědět  #FEARTHEREAPER . Jakmile to uděláte, přidáme vás do našeho seznamu a dostaneme vás do šatny.

     

    ___________________________________________________________________________________

    Mnoho dědictví bylo postaveno pomocí Reaperů. Připojíte se k mnoha skvělým Reaperům legend a vytvoříte kariéru VHL hodnou HOF? Jaký bude tvůj odkaz?

    2lz3g190izc71.png

    #FEARTHEREAPER

  2. Alex was born in the Czech Republic in a small town called Znojmo. Alex has been in love with this game since he was very young. Alex started playing hockey at the age of three. Since he was a child, he tried to be a good defender, he is able to release his soul for it, he is also very friendly. Now there is a new challenge in front of him, hoping that someone will choose her in the draft and he will fight for a place in the team. His dream is to get into the national team.

×
×
  • Create New...